DIS-Norge
 
  English Norsk  

Bli med i Norges største organisasjon for slektsforskere

Bli med i slektsforskernes fellesskap

Slektsforskning er en spennende hobby som er blitt stadig mer populært, særlig etter tv-seriene "Hvem tror du at du er?" og "Anno" er å se i beste sendetid. Disse programmene har fokus på slektshistorie og hvordan vi er knyttet til våre røtter. Det å lete seg fram til sine røtter skaper en tilhørlighet til fortiden, og gir oss følelsen av å høre til. Slektshistorie er en spennende jakt som gir oss mange aha-opplevelser, og som holder en våken langt utover i sene nattetimer.

Som slektsgransker kan du velge om du kun vil lete etter slekten på egenhånd, eller bli med i et fellesskap der du møter andre som har samme interesse som du. Som medlem i DIS-Norge kan du enkelt holde deg orientert om kurs, foredrag og annet. Som medlem har du mange fordeler, dette kan du lese mer om DIS-Norges hovedside - dit du kommer til ved å følge linken.

Vi gjør oppmerksom på at medlemskontingenten nå er sendt ut på e-post, og betalingsfrisen er 20. januar. Har du ikke mottatt e-post, følg linken til DIS-Norges hovedside som du finner over for.

Velkommen til oss!