DIS-Norge
 
  English Norsk  

Framtidsrettet og nyskapende landsmøte i Bergen 23.-24/4-16

   Landsmøtet i Bergen 2016                   (fotograf: Torun Sørli)

Slekt og Data er vårt nye merkevarenavn

Vi har vært to delegater fra DIS-Oppland som har deltatt på landsmøte i Bergen i helgen, vi var Kjell Helge Moe og Torun Sørli. Vårt lag er i tillegg representert i hovedstyret ved Trond Gangnes.  Totalt har vi vært 70 delegater, som har representert 30 distriktslag.

Det har vært et landsmøte med tett program, og vi kan fortelle at det skjer mye i organisasjonen for tiden. Vi gleder oss til tida vi nå går i møte.

De endringene vi vil se i første omgang, er at vi nå har endret navn til Slekt og Data. Navneendringen ble gjort i for å gi organisasjonen et langt enklere, og mer dekkende navn, samtidig som ny logo ble presentert.

Det foregår imidlertid mer, hjemmesidene får en ansiktsløftning, og de vil bli enklere å orientere seg i. Det kommer også endringer i forhold til gravminnedatabasen, og i framtida vil organisasjonen ha økt fokus på fordeler ved medlemskap.

Følg også med i genealogiske ressurser, Genress, her er vil det skje ting i løpet av de nærmeste ukene! Følg med på Slekt og Datas hjemmesider, vi vil også gi deg informasjon her, på lokallagets hjemmesider.

Les mer om ny profil og navneendringen som ble vedtatt på landsmøtet

Takk til arrangøren for et vellykket landsmøte.